Hotel Alter, Lublin
Kolacja truflowa z degustacją win, fotorelacja
Przyjazd
Wyjazd

Kolacja truflowa z degustacją win, fotorelacja

10 lutego 2020

W sobotę 22 lutego o godzinie 19:00 odbyła się kolacja truflowa z degustacją win. To był wyjątkowy wieczór, który należał do trufli i wina.

Pięciodaniową kolację degustacyjną poprowadził ambasador marki Mille Sapori Giovanni Genco. Na stole brylowało specjenie przygotowane menu przez szefową kuchni Restauracji EGO Małgorzatę Kuranc. Tematem przewodnim degustacji były trufle a menu przedstawiało się następujaco:

  • Ser Pecorino z trufami i salami z trufami / orzechy w słonym karmelu / flambirowana gruszka duszona w białym winie
  • Bruschetta z kremem parmezanowym z trufami + majonez i ketchup z trufami / galaretka bazyliowa / marynowane pomidory
  • Gnocchi z kozim serem, rucola i trufami / marynowany burak / pesto z rukoli / kawior balsamiczny
  • Risotto trufowe / smazony ser Alter / puder trufowy / marynowane grzyby shimeji / marchewka piklowana
  • Panna Cotta tymiankowa / krem bazyliowy / pomarancza / beza włoska / puder z buraka

Podczas wydarzenia otwarty był również sklep firmowy Mille Sapori, w którym można było zakupić produkty z truflami oraz degustowane wina w atrakcyjnych cenach. 

Dziękujemy za Waszą obecność i zachęcamy do obejrzenia fotorelacji z wydarzenia. 

Zobacz na mapie
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter i bądź na bieżąco z naszymi promocjami i ofertami specjalnymi.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij