Powrót

DWIE CZAPKI KUCHARSKIE Przewodnika Gault & Millau dla Restauracji EGO

 

Miło nam poinformować, że podczas piątej Gali Żółtego Przewodnika Gault & Millau nasza Restauracja EGO obroniła dwie czapki kucharskie. Jak co roku przyznano trofea w pięciu kategoriach, a najważniejszy tytuł Szefa Roku otrzymał Marek Flisiński, szef kuchni restauracji Water&Wine w Nałęczowie. Gratulujemy!

 Otrzymać dwie czapki Żółtego Przewodnika Gault & Millau i w kolejnym roku móc je obronić to bardzo duży sukces, który zawdzięczamy wszystkim naszym kucharzom. Bardzo dziękuję za ich pracę i zaangażowanie, które owocuje poezją smaków, zapachów i desingu na talerzach naszej restauracji. Zapraszam serdecznie do Restauracji EGO.”komentuje właściciel Hotelu Alter Justyna Stachowicz

DWIE CZAPKI KUCHARSKIE Przewodnika Gault & Millau dla Restauracji EGO